ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Новини

Розыгрыш призов

Щирі вітання переможцям мегарозіграшу цінних призів серед учасників «Клубу Еверест». За результатами розіграшу березня призи отримують:

Роутер 48161
Смарт-годинник 129723
Навушники 98755
Комп'ютерна мишка 108683
Портативна акустика 102037
Павербанк 127319
Клавіатура 17264
Флешка 72824
Мережевий фільтр 104806
Килимок для мишки 77847

Вітаємо переможців! Очікуйте на дзвінок менеджера, який повідомить про час і місце отримання виграшу.

Приєднуйтесь до «Клубу» на  сайті або у вайбер-боті Клуб Еверест Вінниця — у нас ще є багато цікавих і вигідних пропозицій.
Обмінюйте бонуси на участь у мегарозіграші. Чим більше виберете призів, тим більше шансів виграти.

Нехай щастить!

Канали ICTV, ICTV2, СТБ, Новий, М1, М2, ОЦЕ, Travel & Adventure повертаються у пакети кабельного телебачення від ЕВЕРЕСТ!

Крім того, додається ще один канал від Starlight Media – "Твій серіал"!

Врахувавши кожне ваше звернення, ми зробили все можливе, щоб забезпечити включення каналів і не змінювати абонплату на поточний момент.

Дякуємо за розуміння ситуації. Ваша підтримка є найціннішою для нас, і наша компанія прагне завжди відповідати вашим очікуванням.

До слова, в пакетах кабельного телебачення від Еверест™ маємо вже близько 140 каналів. Якщо каналів у вас менше, радимо переналаштувати ваші телевізори!

Шановні абоненти!

Масштабний та амбіційний проєкт з підключення абонентів до інтернету зі швидкістю доступу до 1 Гбіт/с завершено. Розпочато приймання заявок на підключення безлімітного гігабітного інтернету від ЕВЕРЕСТ™ від мешканців мікрорайонів Поділля та Академічний, ЖК «Набережний квартал» 1, 2, «Авалон», «Андора», «Сімейний», «Пироговський», Park Tower, «Резиденція» в частині будинків по вул. Келецька, Стельмаха, Ващука Миколи, Одеська, Пляжна.. Найближчим часом користуватися гігабітним інтернетом зможуть мешканці багатьох інших районів Вінниці.

Вартість безлімітного інтернет-тарифу «Справжній гігабіт» — 499 грн/міс.

Зауважте, що для користування гігабітним інтернетом знадобиться роутер, який підтримує роботу на високих швидкостях, та комп'ютерна техніка з мережевими картами на 1 Гбіт/с. Перевірену модель роутера, який дійсно відповідає необхідним параметрам та дозволить відчути переваги гігабітного інтернету, можна придбати у нас за ціною, що нижче ринкової.

Детальну інформацію про підключення інтернету на швидкості до 1 Гбіт/с і придбання роутера можна отримати за телефонами: (067) 829 59 49, (093) 170 07 07

Приємного користування!

Ваш надійний інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™.

З гордістю ділимося нашими досягненнями та інноваціями, які були високо оцінені на міжнародному рівні. Наша робота отримала визнання і про нас написали на офіційному сайті американської компанії – світового виробника і лідера у сфері мережевих технологій – Juniper Networks.

Це не просто згадка нас на сайті. Це свідчення нашої прихильності до інновацій, високої якості обслуговування, поваги до наших абонентам, попри складні умови, в яких ми працюємо.

Те, що наші зусилля та прогрес були відмічені на такому пристойному рівні служить нам додатковим стимулом продовжувати працювати на благо наших абонентів та всієї України. Продовжуємо рухатися вперед, до перемоги.

Читайте оригінал статті на сайті Juniper Networks

  • Про співпрацю компанії “Еверест” з американським світовим виробником мережевого обладнання – компанією Juniper. Чому це важливо не тільки для Вінниці, а і для країни в цілому?
  • Проєкт «Справжній гігабітний Інтернет»: очікування та перші враження
  • Про відключення каналів медіагрупи Starlight media. Чи буде поновлено трансляцію?
  • Про плани компанії “Еверест” на 2024 рік

Про це і не тільки ексклюзивно для Телеканал ВІТА

Шановні абоненти!

Провайдер ЕВЕРЕСТ™ активно працює та розвивається, щоб ви отримували задоволення від користування якісними та стабільними послугами.

В рамках масштабної модернізації мережі проводиться заміна кореневого обладнання та оновлення програмного забезпечення. У зв'язку з цим в окремих будинках інколи можуть спостерігатися короткочасні перебої в інтернет-з'єднанні.

Дякуємо за розуміння! +380 (432) 552

Шановні абоненти!

Наразі спостерігаються перебої з трансляцією деяких телеканалів. Причина – фізична відсутність сигналу на супутнику. Правовласники каналів повідомлені та вже вживають заходів до оперативного відновлення сигналу.

Дякуємо за розуміння.

Шановні абоненти!

У зв'язку з неполадками телефонної мережі можливі проблеми з прийомом дзвінків на вхідній лінії у нашому кол-центрі. Ми працюємо над вирішенням проблеми.

Нагадуємо, що зв'язатися з нами можна також через сторінки у соцмережах, контактну форму на офіційному сайті або звернутися до одного з інфоцентрів:

  • «Центральний», вул. Данила Галицького, 6 Б,
  • «Замостянський» у ТРК «Квартал».

Дякуємо за розуміння.

Розыгрыш призов

Мегарозіграш від «Клубу Еверест» стає ще цікавішим з оновленим асортиментом призів! Не пропустіть шанс виграти нові ще крутіші подарунки вже у березні.

Оновлений перелік призів, які чекають на щасливих власників:

  1. Роутер
  2. Смартгодинник
  3. Комп'ютерна мишка
  4. Клавіатура
  5. Флешка
  6. Портативна акустика
  7. Навушники
  8. Мережевий фільтр
  9. Павербанк
  10. Килимок для мишки

Щоб взяти участь у розіграші, перейдіть на сайт програми лояльності або у вайбер-бот «Клуб Еверест Вінниця» та виконайте прості кроки.

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Результати будуть відомі наприкінці місяця.

Успіхів!

 

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Розыгрыш призов

Щирі вітання переможцям розіграшу лютня, за результатами якого 10 абонентів Еверест стали власниками крутих призів, зокрема:

Роутер 9829
Смарт-годинник 52140
Навушники 116429
Комп'ютерна мишка 52275
Портативна акустика 87963
Павербанк 17264
Клавіатура 132924
Флешка 61674
Мережевий фільтр 9266
Килимок для мишки 41588

Менеджер обов'язково зателефонує та повідомить час і місце вручення призів.

Дякуємо, що обираєте ЕВЕРЕСТ™! Приєднуйтесь до «Клубу» на сайті або у вайбер-боті Клуб Еверест Вінниця та обмінюйте бонуси на участь у наступному мегарозіграші. Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу.

Нехай щастить!

UPL.TV – це перший національний телеканал, повністю присвячений українському професійному футболу, який об'єднує під одним дахом усіх шанувальників цієї гри.

Насолоджуйтесь прямими трансляціями домашніх матчів 13 клубів Української Прем'єр-Ліги. Дивіться оглядові програми, хайлайти матчів, ТОП-голи та сейви, ретро матчі, авторські та новинні програми.

Канал не тільки розважає, але й популяризує український футбол, створюючи незалежний, об'єктивний та якісний мовник для клубів УПЛ.

UPL.TV – будьте на зв’язку з улюбленою грою, насолоджуючись кожним її матчем!

Важливо! Щоб додати канал UPL.TV (якщо ви переглядаєте кабельне ТБ від Еверест у цифровому форматі), потрібно включити автоналаштування каналів.

Розыгрыш призов

Мегарозіграш від «Клубу Еверест» стає ще цікавішим з оновленим асортиментом призів! Не пропустіть шанс виграти нові ще крутіші подарунки вже у лютому.

Оновлений перелік призів, які чекають на щасливих власників:

  1. Роутер
  2. Смартгодинник
  3. Комп'ютерна мишка
  4. Клавіатура
  5. Флешка
  6. Портативна акустика
  7. Навушники
  8. Мережевий фільтр
  9. Павербанк
  10. Килимок для мишки

Щоб взяти участь у розіграші, перейдіть на сайт програми лояльності або у вайбер-бот «Клуб Еверест Вінниця» та виконайте прості кроки.

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Результати будуть відомі наприкінці місяця.

Успіхів!

 

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу: 31.01.2024 р. з 01:00 до 06:00 на сервісі оплати EasyPay будуть проводитися технічні роботи. У цей час тимчасово буде призупинено можливість прийому платежів на сайті everest24.com.ua та easypay.ua, у мобільних додатках і через термінали.

Дякуємо за розуміння.

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу, що з у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ ТМ відбулися зміни:
В аналоговому пакеті:

  • замість ICTV 2 транслюватиметься AMC,
  • замість OCE HD – Медичний.

В цифровому пакеті:

  • замість ICTV2 HD - 4ever Drama HD;
  • замість OCE HD - Медичний;
  • замість Viasat Kino World - Gagsnetwork HD;
  • замість 4ever Drama HD - Viasat Kino World

Приємного перегляду

Шановні абоненти!

Нагадуємо вам, що триває масштабна модернізація мережі ЕВЕРЕСТ™ у рамках проєкту "Гігабітний інтернет".

5 січня 2024 р. з 01:00 до 05:00 у зв'язку з налаштуванням обладнання і програмного забезпечення можливе тимчасове відключення послуги інтернету за адресами: вул. М. Ващука, вул. Келецька, вул. Одеська, вул. В. Порика, вул. М. Стельмаха, вул. Пляжна.

Якщо послуга працюватиме некоректно після закінчення робіт, просимо звертатися на гарячу лінію за телефонами: +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

Вибачте за тимчасові незручності.

УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ «КЛУБ ЕВЕРЕСТ»

Почніть заощаджувати з унікальною програмою лояльності «Клуб Еверест» вже зараз!

Користуйтеся якісними та надійними послугами й щомісяця повертайте до свого гаманця більше, аніж сплачуєте за домашній інтернет і кабельне телебачення.

Учасники «Клубу Еверест» можуть отримати:

  • знижку 3–32 % у закладах Вінниці за карткою EVERCARD,
  • знижки та безкоштовні послуги й товари із сертифікатами від партнерів «Клубу Еверест»,
  • знижки на послуги домашнього інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™,
  • можливість збільшити трафік у своєму пакеті домашнього інтернету.

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.