ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Перед темними екранами

15.08.18

Увага абонентам кабельного телебачення від Еверест!

У зв'язку з великою кількістю запитань, які надходять на адресу компанії, ми офіційно повідомляємо: при відключенні ефірного аналогового телебачення, без сигналу залишаться лише ті глядачі, які використовують для прийому ефірні антени (кімнатні або вуличні). Всі абоненти компанії Еверест, як і раніше, зможуть насолоджуватися улюбленими каналами!

підключитись

Трохи історії
Понад десять років Україна намагається перейти з ефірного аналогового телебачення на цифрове. Однак на фінішну пряму цей процес вийшов тільки тепер. Повністю замінити "аналог" на "цифру" планували до кінця 2015 року, але терміни переходу переносили зпочатку на 2016 рік, потім на 2017 і в кінці кінців перенесли на початок осені 18-го.

Кого вже торкнулося відключення?
31 липня аналогове тб було відключено в Києві та на Кіровоградщині і якщо Київ (завдяки широкому розповсюдженню "цифри") практично не помітив відключення, то в Кіровоградській області після відключення аналогового сигналу у 115 000 жителів зникли всі канали, крім "Суспільного". Робіть висновки самі ...

Як не залишитися без улюбленого серіалу?
Всім телеглядачам необхідно зрозуміти - відключення ефірного аналогового телебачення однозначно відбудеться, так як Україна зобов'язана це зробити згідно з міжнародними договорами і своїми зобов'язаннями перед нашими західними партнерами.

І саме зараз у вас є можливість підключитися до найкращого провайдера Вінниці і мати в своєму будинку якісне і стабільне кабельне телебачення!

підключитись

 

 Ліцензія провайдера програмної послуги № 00023-п від 19 березня 2015 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення