ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Новини

20 листопада розпочнеться найочікуваніша подія для всіх футбольних вболівальників — Чемпіонат світу з футболу 2022 року. Цьогоріч матчі між найсильнішими командами відбудуться у Катарі. На жаль, збірна України до фінальної частини турніру не потрапила, поступившись у вирішальному матчі збірній Уельсу. Але футбольні фанати можуть насолодитися переглядом яскравих матчів кращих збірних світу та вболівати за своїх фаворитів.

Абоненти кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ зможуть подивитися на регіональних телеканалах «Суспільного» 46 запеклих матчів у прямому ефірі та 18 у запису одразу після їхнього завершення.

Як повідомляє видання «Детектор медіа», окрім показу матчів, для футбольних фанатів на місцевих телеканалах будуть виходити й студійні програми, присвячені мундіалю, підсумкові студії з експертами та коментаторами.

Запрошуємо до перегляду, й нехай переможе найсильніша команда!

Шановні абоненти!

У зв'язку з плановою модернізацією мережі та заміною обладнання 4 листопада 2022 р. можливе тимчасове відключення послуг інтернету та кабельного телебачення по вул. Келецькій та по вул. М. Ващука.

Консультації надаються цілодобово за номерами: +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

У зв'язку з плановою модернізацією мережі та заміною обладнання 3 листопада 2022 р. можливе тимчасове відключення послуг інтернету та кабельного телебачення по вул. Келецькій.

Консультації надаються цілодобово за номерами: +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

Вибачте за тимчасові незручності.

Що ж буде з інтернетом у випадку відключення електропостачання?

Мережа ЕВЕРЕСТ™ побудована так, що навіть після відключення електроенергії абоненти ще деякий час можуть користуватися інтернетом. Ви встигнете зберегти важливі файли й спокійно закінчите роботу:

  • якщо мережевий кабель під'єднано напряму до стаціонарного комп'ютера чи ноутбука;
  • якщо ж ви користувалися інтернетом через Wi-Fi роутер, під'єднайте мережевий кабель напряму до комп'ютера.

Звичайно, найкращий спосіб стабілізувати роботу комп'ютера та роутера й вберегти їх від поломок внаслідок різкого перепаду напруги — придбати джерело безперебійного живлення. За відсутності напруги у мережі ці прилади на деякий час забезпечують роботу техніки, дозволяючи коректно завершити роботу.

ЕВЕРЕСТ™ — єдиний у місті інтернет-провайдер, який розробляє проектну документацію на кожен будинок і працює із дотриманням всіх норм та правил побудови внутрішньобудинкових мереж. Тому, щоб захистити мережу від перепадів напруги, несподіваних відключень електроживлення, у кожному під'їзді встановлено додаткове обладнання (джерела безперебійного живлення).

Щойно електропостачання буде відновлено, обладнання провайдера автоматично перезавантажиться. Але інколи через критичні перепади напруги чи аварійні відключення автоматика не спрацьовує, і без допомоги майстрів не обійтися. Не хвилюйтеся, якщо після відновлення електропостачання послуга інтернету відразу не працює. У ваш будинок уже їде ремонтна бригада, адже технічні спеціалісти у режимі реального часу постійно моніторять робочий стан мережі та швидко реагують на проблему.

Розыгрыш призов

Хочете виграти корисний приз?
Беріть участь у мегарозіграші «Клубу Еверест»!
У листопаді можна виграти електроніку, товари для дому та дрібну побутову техніку. Обирайте призи на

сайті програми лояльності або у вайбер-боті боті та очікуйте на результати наприкінці місяця.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на виграш!

Нехай щастить!

примітки

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.
Розыгрыш призов

Відбувся черговий мегарозіграш цінних призів серед постійних абонентів, учасників «Клубу Еверест». Маємо нагоду привітати переможців.

За результатами жовтневого мегарозіграшу призи отримують:

11435 Вирівнювач для волосся
115976 Навушники
72112 Праска
86971 Фен
21917 Чайник
112648 Павербанк
16715 Електровафельниця
10476 Відеореєстратор
44799 Сковорідка
109701 Блендер

Менеджер обов'язково зателефонує та повідомить час і місце вручення призів.

Приєднуйтесь до «Клубу Еверест» на сайті або у чат-боті у Viber Клуб Еверест Вінниця та обмінюйте бонуси на участь у наступному мегарозіграші. Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу.

Нехай щастить!

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу, що протягом останніх годин по всьому місту спостерігаються різкі перепади напруги та аварійне відключення електропостачання.

Для подальшого надання послуги доступу до мережі Інтернет ми вимушені частково переводити наше ключове обладнання в під’їздах будинків на автономні генератори. Для їх повноцінної роботи потребується постійне фізичне втручання спеціалістів.

Тому, якщо у вашому будинку наразі є проблеми з доступом до наших послуг – можемо запевнити, що мобільна ремонтна бригада вже в дорозі. Наші технічні спеціалісти у режимі реального часу постійно моніторять робочий стан мережі, а тому з нашого боку докладаються максимальні зусилля для якнайшвидшого вирішення проблеми.

Дякуємо за розуміння.

Новий партнер Програми лояльності

Зустрічайте нового партнера Програми лояльності «Клуб «Еверест» — магазин дитячого взуття EVIE.shoes!

  • Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати знижку 10 % на весь асортимент товарів.
  • Знайомтеся з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікат на знижку 50 % на покупки.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Шановні абоненти!

У зв'язку з плановою модернізацією мережі та заміною обладнання 18 жовтня 2022 р. можливе тимчасове відключення послуг інтернету та кабельного телебачення по просп. Юності, вул. Андрія Первозваного.

Консультації надаються цілодобово за номерами: +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

ТРК «Еверест» від самого початку військової агресії працює у штатному режимі, забезпечуючи абонентам надання надійних послуг інтернету та кабельного телебачення у повному обсязі. Технічний потенціал і професійна команда фахівців дозволяють компанії швидко опрацьовувати звернення абонентів, миттєво реагувати на будь-які форс-мажорні обставини та оперативно ліквідовувати неполадки, щоб ви завжди були онлайн.

Останніми днями через ворожі обстріли критична інфраструктура, волоконно-оптичні магістральні мережі, основні об'єкти багатьох операторів інтернету й телефонного зв'язку України зазнали значних ушкоджень. Варто додати, що ракетні удари зазвичай супроводжуються ще й потужними хакерськими атаками. Це призвело до перебоїв у передаванні сигналу, просідання швидкості доступу до інтернету, нестабільної роботи телефонії, переривання трансляції телеканалів на території всієї країни.

Підприємства енергетичного сектору, мережі енергопостачання і зв'язку функціонують зараз у надскладних умовах, адже переведені на резервне живлення. Остаточне відновлення стабільної роботи всіх систем можливе лише після повної відбудови пошкодженої енергетичної структури України. Екстрені служби по всій Україні цілодобово здійснюють ремонт систем енергопостачання, оператори та провайдери ліквідовують наслідки пошкоджень магістральних мереж і стабілізують роботу ліній телефонного зв'язку та інтернету.

Технічні спеціалісти ЕВЕРЕСТ™ у режимі 24/7 моніторять ситуацію та перевіряють робочий стан мережі. За потреби мобільні бригади у найкоротший термін виїздять для переналаштування обладнання після аварійних вимкнень і перепадів енергопостачання, виконання ремонту, відновлення інтернет-зв'язку. Ми максимально адаптували всі робочі процеси, регулярно поповнюємо складські запаси обладнання і витратних матеріалів, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі та надання якісних послуг.

З вдячністю за довіру та розуміння, ваш інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™.

Новий партнер Програми лояльності

Зустрічайте нового партнера Програми лояльності «Клуб «Еверест» — EGO fitness school!

Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати знижку 15 % на тренування.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Шановні абоненти!

У зв'язку з плановою модернізацією мережі та заміною обладнання 13 жовтня 2022 р. можливе тимчасове відключення послуг інтернету та кабельного телебачення по вул. Келецькій і просп. Юності.

Консультації надаються цілодобово за номерами: +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

У зв'язку з ракетними атаками на інфраструктурні об'єкти операторів інтернету та енергетичні підприємства у регіонах України суттєво знизився інтернет-трафік. Так, за повідомленням організації NetBlocks, трафік у Вінницькій області впав на 9 % від звичного рівня, тому ви можете спостерігати перебої у роботі послуги інтернету.

Екстрені служби критичної інфраструктури активно працюють над відновленням електроживлення та інтернет-зв'язку.

Дякуємо за розуміння!

Шановні абоненти!

Через пошкодження критичної інфраструктури України у результаті ракетних обстрілів і еревантаження ліній телефонного зв'язку спостерігаються погіршення роботи телефонії та проблеми з прийомом дзвінків на вхідній лінії у нашому кол-центрі.

Спеціалісти відповідних служб по всій країні продовжують працювати над ліквідацією наслідків обстрілів, відновленням інфраструктури та намагаються якомога швидше стабілізувати роботу мереж зв'язку й енергопостачання.

Нагадуємо про додаткові канали зв'язку з нашими операторами: офіційні сторінки у соцмережах, контактна форма на сайті.

Дякуємо за розуміння.

Шановні абоненти!

Внаслідок ракетного обстрілу по території України пошкоджено важливі об'єкти енергетичної інфраструктури. По всій країні виникли проблеми з енергопостачанням та зв'язком, тому тимчасово не транслюються деякі телеканали.

Дякуємо за розуміння.

УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ «КЛУБ ЕВЕРЕСТ»

Почніть заощаджувати з унікальною програмою лояльності «Клуб Еверест» вже зараз!

Користуйтеся якісними та надійними послугами й щомісяця повертайте до свого гаманця більше, аніж сплачуєте за домашній інтернет і кабельне телебачення.

Учасники «Клубу Еверест» можуть отримати:

  • знижку 3–32 % у закладах Вінниці за карткою EVERCARD,
  • знижки та безкоштовні послуги й товари із сертифікатами від партнерів «Клубу Еверест»,
  • знижки на послуги домашнього інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™,
  • можливість збільшити трафік у своєму пакеті домашнього інтернету.

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.