ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Працюємо під час карантину

15.04.20
Працюємо під час карантину

Незважаючи на карантин, ТРК «ЕВЕРЕСТ» продовжує працювати і забезпечувати абонентів стабільним Інтернетом, змістовним кабельним телебаченням та цілодобовим сервісом. Адже ми розуміємо, що саме зараз, як ніколи, вам потрібні якісні послуги для комфортної роботи, навчання, зв'язку з близькими, оплати послуг та дозвілля.

Наші спеціалісти працюють у штатному режимі і готові цілодобово відповідати на ваші дзвінки, щоб допомогти вирішити поточні питання та надати швидку консультацію. За необхідності мобільні ремонтні бригади виїздять для усунення несправностей та налаштування обладнання. І, звичайно, ми продовжуємо приймати заявки на підключення послуг Інтернету і кабельного телебачення.

Як підготуватися до візиту майстра

В умовах карантину дуже важлива турбота про безпеку і особистий захист. Тому можемо запевнити, що наші спеціалісти, які приїздять на виклики, здорові і забезпечені засобами індивідуального захисту (маска, рукавички, бахіли), мають антисептичні розчини та серветки для обробки рук. Майстри мають службові посвідчення, щоб ви були певні у власній безпеці.

Рекомендуємо дотримуватися простих правил, викликаючи майстрів додому:

  • за можливості мінімізуйте контакти членів родини з відвідувачами,
  • якщо маєте домашніх тварин, заберіть їх з кімнат, де виконуватимуться роботи,
  • заздалегідь провітріть квартиру,
  • надіньте маску та одноразові рукавички,
  • після візиту майстрів обробіть антисептичним засобом ручки дверей, пристрої, з якими працювали майстри, та робочий стіл, зробіть вологе прибирання та провітріть приміщення,
  • одноразові засоби індивідуального захисту викиньте, а багаторазову маску ретельно виперіть.

Нагадуємо, що більшість питань можна вирішити у дистанційному режимі за телефоном або звернутися до представника компанії на наших сторінках у соцмережах. Сплатити за послуги ви можете на нашому сайті: everest24.com.ua або через термінали самообслуговування.

Приємного користування послугами!

ТРК «ЕВЕРЕСТ»