ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Новини

Шановні абоненти!

14 лютого 2023 року проводяться планові профілактичні роботи з оптимізації сітки мовлення кабельного телебачення. У зв'язку з цим тимчасово можуть не працювати деякі телеканали.

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу: 13.02.2023 р. з 23:00 до 05:00 14.02.2023 р. на сервісі оплати EasyPay будуть проводитися технічні роботи. У цей час тимчасово буде призупинено можливість прийому платежів на сайті everest24.com.ua та easypay.ua, у мобільних додатках і через термінали.

Дякуємо за розуміння.

Новий партнер Програми лояльності

 Зустрічайте нових партнерів Програми лояльності «Клуб Еверест»!

Знайомтеся з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікати на знижку 150 грн на замовлення квітів від мережі студій FloraVIPLuxe.

Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати знижку 10 % на послуги клінінгової компанії Clean Service.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Улюблені програми, кіно, серіали та шоу повертаються!

Новий телеканал ICTV 2 вже на ваших телеекранах у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™!

На телеканалі транслюються повнометражні фільми, популярні серіали, розважальні шоу-програми. У цьому сезоні глядачів очікують прем'єрні покази серіалів, що були відзняті ще до початку повномасштабної війни.

Приємного перегляду!

Шановні абоненти!

У зв'язку з появою у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ нового каналу, відбулися незначні зміни у сітці телемовлення. З 7 лютого 2023 року в аналоговому пакеті транслюватимуться:

  • телеканал ВІТА замість телеканалу «UA: Вінниця»,
  • ICTV 2 — замість ВІТА,
  • «UA: Вінниця» — замість Hollywood.

У цифровому пакеті телеканал ICTV 2 транслюватиметься замість телеканалу TV 5.

Приємного перегляду!

Відеоінтерв'ю з президентом ТРК «Еверест»

Яким викликам доводиться протистояти інтернет-провайдеру ЕВЕРЕСТ™? Як організовує роботу компанія і надає послуги під час планових та аварійних відключень електроенергії? Які альтернативні технології підключення інтернету сьогодні пропонуються? Яке обладнання варто встановити абонентам у своїх будинках, щоб користуватися інтернетом навіть під час знеструмлення? Чому відбулися зміни у сітці телеканалів кабельного телебачення та повернено рейтингові телеканали?

Прості та зрозумілі відповіді на складні запитання від М. Л. Спектора, президента ТРК «Еверест», в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу ВІТА.

 

 

Технічні можливості інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ дозволяють надавати послугу інтернету зі швидкістю передачі даних до 100 Мбіт/с у повному обсязі навіть під час знеструмлення будинку.

Щоб абоненти могли комфортно користуватися інтернетом, незважаючи на відсутність електропостачання, у під'їздах потрібно встановити інвертори та акумуляторні батареї для резервного живлення.

Комплект для автономного живлення можуть придбати мешканці будинку або ОСББ. Його вартість на сьогоднішній день становить 6500 грн. Представник від ОСББ чи мешканців має звернутися до інфоцентру ЕВЕРЕСТ™, щоб отримати рахунок та оплатити обладнання. Комплект для альтернативного живлення залишається у власності покупців.

Вже наступного дня після оплати технічні спеціалісти встановлять обладнання. Щоб вберегти інвертор і батарею від вандалізму, їх поміщають у спеціальні шафки у під'їздах будинку. Встановлення і технічне обслуговування інвертора та акумуляторної батареї безоплатно здійснюють спеціалісти ЕВЕРЕСТ™.

Зауважте, що потрібно також подбати про наявність джерела живлення для роутера. Час роботи інтернету буде залежати від потужності джерела живлення, встановленого у квартирі. Або ж можна підключати мережевий кабель інтернету безпосередньо до ноутбука із зарядженою батареєю.

Замена телеканалов

Шановні абоненти!

Регулярні аварійні відключення електропостачання — реальність, у якій нам всім, на жаль, доведеться певний час жити. Адже через ворожі обстріли пошкоджена енергетична інфраструктура просто не встигає відновлюватися у повному обсязі. Через часті знеструмлення люди вимушено змінюють звички, намагаються пристосуватися до нових обставин, а компанії активно трансформують робочі процеси, шукаючи можливості продовжувати стабільно функціонувати. Не виключення і телекомунікаційний ринок, адже обладнання для послуг інтернету, телебачення, мобільного зв'язку також залежне від стабільного електропостачання.

Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ приймає нові виклики сьогодення і працює максимально ефективно, підтримуючи стабільну роботу мережі за будь-яких умов. Наші служби у посиленому цілодобовому режимі оперативно реагують на аварійні та позаштатні ситуації, й роблять все можливе, щоб забезпечити надійний інтернет-зв'язок кожному абоненту.

Щоб абоненти отримували якісні послуги, у стислі строки було виконано чималий обсяг робіт з модернізації мережі, оновлено магістральне обладнання та лінії зв'язку. На головних вузлах встановлені генератори, що здатні підтримувати зв'язок навіть під час тривалих знеструмлень. На сьогодні ЕВЕРЕСТ™ надає у повному обсязі послугу інтернету зі швидкістю передачі даних до 100 Мбіт/с, якщо у будинку є електропостачання.

Але через часті планові стабілізаційні та екстрені аварійні відключення електроенергії обладнання резервного живлення, встановлене у будинках, не встигає заряджатися, швидко виходить з ладу. Тож для автономного живлення вузлів агрегації у переважній частині будинків міста проведено заміну обладнання на нові потужні інвертори та акумуляторні батареї, щоб забезпечити надання послуги інтернету навіть під час знеструмлення будинку.

Встановлення нового обладнання для резервного електроживлення у кожному під'їзді, де є покриття мережі ЕВЕРЕСТ™, потребує багато часу та значних інвестицій. Якщо ви бажаєте користуватися інтернетом навіть за умови відсутності електроенергії, то маєте можливість придбати власним коштом необхідне обладнання для автономного електроживлення під'їзду чи будинку.

Комплект обладнання (інвертор та повністю заряджена акумуляторна батарея) зможе забезпечити альтернативне живлення на 8-10 годин роботи. При встановлених графіках планових вимкнень електроенергії (4 години через 2 години) батарея буде частково заряджатися та підтримувати роботу вузлів доступу у під'їздах.

Всі роботи з встановлення, підключення та технічного обслуговування інверторів та акумуляторів безоплатно здійснюють спеціалісти ЕВЕРЕСТ™.

Не забудьте подбати про живлення роутера чи стаціонарного комп'ютера для користування інтернетом ЕВЕРЕСТ™ під час знеструмлення будинку. Час роботи інтернету залежатиме від потужності вашого джерела живлення. Або ж під час відключення електроенергії під'єднуйте мережевий кабель безпосередньо до ноутбука з робочою зарядженою батареєю.

Щодо уточнень та із запитаннями звертайтесь за телефонами:   +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07 .

Розыгрыш призов

Щирі вітання переможцям мегарозіграшу цінних призів, який відбувся у січні серед учасників «Клубу Еверест»!

Призи отримують:

Термокухоль 61894
Тепловентилятор 25842
Ліхтар світлодіодний 11164
Фен 52140
Чайник 31630
Павербанк 74989
Вафельниця 48324
Лампа світлодіодна 49473
Сковорідка 23260
Блендер 146080

Менеджер зателефонує та повідомить час і місце вручення призів.

Приєднуйтесь до «Клубу Еверест» на сайті або у вайбер-боті Клуб Еверест Вінниця та обмінюйте бонуси на участь у мегарозіграші. Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу.

Нехай щастить!

Розыгрыш призов

У лютому серед учасників мегарозіграшу традиційно буде розігруватися дрібна побутова техніка для кухні, гаджети, посуд і товари для дому. Обміняйте бонуси на участь у мегарозіграші, щоб виграти корисні призи.

Обирайте призи на сайті програми лояльності або у вайбер-боті та очікуйте на результати наприкінці місяця.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на виграш!

Нехай щастить!

 

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Маємо хорошу новину для учасників «Клубу Еверест»: відтепер ще більше бонусів опиняться на ваших рахунках!

Щомісяця особистий рахунок кожного абонента, що одночасно користується інтернетом і кабельним телебаченням, буде автоматично поповнюватися на 30 бонусів.

Користуйтеся EVERCARD для покупок зі знижками 3–32 % та щоразу отримуйте по 2 бонуси за кожну перевірку картки у закладах партнерів програми лояльності.

Обмінюйте накопичені бонуси на:

  • подарункові сертифікати на знижки до 99 % від партнерів «Клубу Еверест»,
  • збільшення трафіку у тарифному пакеті,
  • знижки на послуги кабельного телебачення та інтернету ЕВЕРЕСТ™,
  • участь у щомісячних мегарозіграшах дрібної побутової техніки, електроніки, товарів для дому.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Новий партнер Програми лояльності

Зустрічайте нового партнера Програми лояльності «Клуб «Еверест» — кафе в стилі fast & casual «ПМЖБЛК 2.0»!


Знайомтесь із цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікат на знижку 100 грн на замовлення.
Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати 10% на замовлення в закладі або на самовивіз.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Шановні абоненти!

Зустрічайте новий український телеканал «1+1 Україна» на своїх телеекранах!

Своє мовлення телеканал розпочав наприкінці грудня, і вже сьогодні ви маєте можливість дивитися цікаві програми з улюбленими телеведучими: Аллою Мазур, Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір, Юрієм Горбуновим, Валентиною Хамайко та іншими відомими телезірками.

У програмній сітці телеканалу представлені: ранкове шоу «Сніданок з 1+1», випуски служби новин, цикли програм про відомих людей, спецпроєкти, розважальні програми, токшоу, багато гумору від «Квартал 95».

Приємного перегляду!

Шановні абоненти!

 З огляду на чисельні прохання абонентів кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ відбудуться зміни у сітці телеканалів у пакетах аналогового та цифрового ТБ.

В аналоговому пакеті:

  • замість телеканалу «ЕТНО» транслюватиметься телеканал «1+1 Україна»,
  • замість Dorama — телеканал «2+2»,
  • замість Trace Sports Stars — «ТЕТ»,
  • замість «Суспільне: Новини» — «СТБ»,
  • замість 4Ever Drama — «Новий»,
  • замість «Київ» — «Бігуді»,
  • замість UA:Music — «М1»,
  • замість Extreme Sports — «Квартал»,
  • замість «Апостроф» — «Суспільне Новини»,
  • замість 4Ever Theater — «ОЦЕ»,
  • замість 4Ever Cinema — Plus Plus,
  • замість IDX — Paramount Comedy,
  • замість Black — «М2».

У цифровому пакеті:

  • замість телеканалу «Розпакуй» транслюватиметься телеканал «1+1 Україна»,
  • замість «Суспільне Новини» — «СТБ»,
  • замість «Апостроф» — «2+2»,
  • замість UA:Music — «М1»,
  • замість Black — «М2»,
  • замість «Наталі» — «Квартал»,
  • замість Continente — Paramount Comedy,
  • замість ЕCO TV — Bolt,
  • замість DUCK TV — Nickelodeon,
  • замість «Правда ТУТ» — Plus Plus,
  • замість «Надія» — «ТЕТ»,
  • замість 4Ever Theater — «Новий»,
  • замість 4Ever Drama — «ОЦЕ»,
  • замість «Київ» — «Бігуді».

Приємного перегляду!

Шановні абоненти!

Провайдер кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ пропонує вам найкращий набір рейтингових телеканалів за оптимальну абонплату. Постійно слідкуючи за тенденціями телевізійного контенту, вивчаючи актуальні потреби абонентів, ми завжди обираємо топові легальні телеканали, щоб кожен з вас зміг знайти для себе щось цікаве та пізнавальне. При цьому ми намагаємося зберегти абонплату без змін якомога тривало.

На жаль, ми поки що не знайшли компромісного рішення з медіагрупою Starlightmedia, яка змінює вартість ретрансляції телеканалів «СТБ», «Новий», М1, М2, «ОЦЕ».

Щоб не підвищувати абонплату за кабельне телебачення, але при цьому пропонувати вам виключно якісний та насичений контент, ми підібрали альтернативні рейтингові телеканали. З 17 січня у пакетах кабельного телебачення транслюватимуться телеканали:

  • «Суспільне новини» замість «СТБ»,
  • 4Ever Drama замість «Новий»,
  • UA:Music замість М1,
  • 4Ever Theater замість «ОЦЕ»,
  • Black замість М2.

«Суспільне новини» — загальноукраїнський телеканал новин з України та світу. Дивіться в ефірі ексклюзивні репортажі, цікаві інтерв'ю, прямі трансляції, гучні викриття та розслідування.

4Ever Drama — американський телеканал для кіноманів, який транслює драматичні оскароносні стрічки всіх часів.

4Ever Theater — унікальний у світі телеканал за наповненням. Шанувальники кінематографа можуть подивитися шедеври кіно, постановки та мюзикли від відомих режисерів.

UA:Music — телеканал якісної музики зі смаком.

Black — музичний телеканал для шанувальників Hip-Hop та R'n'B з цілодобовою трансляцією кліпів найпопулярніших виконавців.

Приємного перегляду!

УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ «КЛУБ ЕВЕРЕСТ»

Почніть заощаджувати з унікальною програмою лояльності «Клуб Еверест» вже зараз!

Користуйтеся якісними та надійними послугами й щомісяця повертайте до свого гаманця більше, аніж сплачуєте за домашній інтернет і кабельне телебачення.

Учасники «Клубу Еверест» можуть отримати:

  • знижку 3–32 % у закладах Вінниці за карткою EVERCARD,
  • знижки та безкоштовні послуги й товари із сертифікатами від партнерів «Клубу Еверест»,
  • знижки на послуги домашнього інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™,
  • можливість збільшити трафік у своєму пакеті домашнього інтернету.

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.